Info

We hebben getracht alle informatie en veelgestelde vragen te bundelen. mocht er toch nog een vraag of bemerking zijn die hieronder niet te vinden is, kan er altijd contact opgenomen worden via info@mazefestival.be. see you at maze festival.

waar en wanneer gaat maze festival door?

ook dit jaar gaat maze festival door op recreatiedomein heerenlaak te maaseik. dit jaar verschuiven we wel naar het begin van de zomer. we verwachten u op zaterdag 7 juli 2018. de deuren gaan open om 15 uur en om 01 uur blazen we het laatste kaarsje uit.


hoe er geraken?

ons festivalterrein is prima bereikbaar met de wagen en met de fiets. we adviseren de festival pijlen goed te volgen. ook dit jaar geldt er een strikt parkeerverbod rond het festival. via onze website onder "bussen" kan je zien dat we voor een zeer schappelijk bedrag autocars inleggen naar maze festival. ons festivalterrein is bereikbaar voor mindervaliden. er zijn geen campingmogelijkheden, wel zijn er verschillende campings in de buurt waar u terecht kan.


gps: heerenlaakweg, 3680 maaseik


tickets kopen?

tickets kunnen gekocht worden via onze website en de facebook pagina van maze festival. op deze manier koop je een authentiek ticket en kan je niet voor verrassingen komen te staan. fysieke tickets zijn verkrijgbaar bij de dj's, dagbladhandel rooske en café beej nelis (beperkt aantal). met de aankoop van een maze festival ticket gaat u akkoord met algemene voorwaarden.


maze huisregels

aan de hand van een geldig ticket kan u het festivalterrein betreden. de minimum leeftijd is 18 jaar. verder beschikken we over huisregels, deze zullen kenbaar gemaakt worden aan de ingang. zo is eigen drank en voeding meebrengen verboden. uiteraard zijn drugs en wapens ten strengste verboden. er zijn lockers voorzien waar jassen opgeborgen kunnen worden. rugzakken zijn verboden. er kan cash als door middel van bancontact munten aangekocht worden. we hanteren de regel dat wanneer u het terrein verlaat u opnieuw inkom moet betalen.er is een ehbo hulpstand voorzien op het terrein. ook kunnen er oordopjes verkregen worden.


het is ten strengste verboden te flyeren of posters te hangen op en rond het festivalterrein zonder toestemming van de organisatie. DE ALGEMENE VOORWAARDEN KAN U HIER TERUGVINDEN.

HELPEN OP MAZE

we zijn op zoek naar helpende handen tijdens het festival maar ook in de op en afbouw periode. elke medeverwerker ontvangt een vrijwilligersvergoeding, verder zijn al onze medewerkers verzekerd. wil jij ons team aanvullen op zaterdag 7 juli stuur dan even een mailtje met jouw gegevens naar info@mazefestival.be.