Foodtrucks

buiten muzikale helden trachten we ook culinair uit de hoek te komen. ook dit jaar hebben we weer verschillende foodtrucks uitgenodigd die het beste van zichzelf geven op culinair vlak.

PUURBUS

PUURBus houdt van goed eten. Naast het feit dat de friet vers gemaakt en voor u met passie gebakken wordt, houden wij ook rekening met onze leefomgeving.   Binnen ons concept kunnen wij veel meer bieden dan alleen friet. Hoe onze naam is ontstaan: Wij zijn geïnspireerd door goede kwaliteit van biologische aardappelen. Zo is PUUR de perfecte naam voor ons concept.   #puurgenieten #puureten #puurliefde #puurgezond


SMOKEYLICIOUS

Onze tweede foodtruck is het kleine broertje van de Puurbus. Naast versgemaakte frieten hoor er een degelijke verse hamburger. Hiervoor zorgt Smokeylicious met zijn BBQ-baked classic & haute burgers. Kwaliteitsvlees gecombineerd met verse groenten en een krokant broodje erbij, that's Smokeylicious.


MADAME CURRY

Indische authentieke curries & salads. We geloven dat een gezonde geest huist in een gezond lichaam en daarom kiezen we ervoor om enkel met natuurlijke en verse ingrediënten te werken. Bewerkte, geraffineerde voedings- en bewaarmiddelen worden niet gebruikt. Alles is huisbereid en we koken met aandacht en liefde om net die extra smaak aan je eten te geven.


ESAKI

Laat uw zintuigen strelen, geniet van artisanaal bereide sushi's en andere Aziatische specialiteiten. Elke dag werken we met kraakverse producten om u de beste kwaliteit te garanderen. Wat we doen, doen we met liefde voor het vak. ​  Laat uw smaakpapillen nieuwe smaken ontdekken en kom zo met ons mee op reis doorheen Azië.


COPPERDOG

Jurgen serveert in de Copperdog maar liefst 25 verschillende hautedogs die hij samenstelt met 7 verschillende worsten, 3 heerlijke broodjes en een 60-tal toppings. De worsten - een klassieke knakworst, kippenworst, Italiaanse worst, chorizo, merguez, varkensworst en vegetarische worst – worden allemaal gecreëerd door topslagers. Maar ook de broodjes – een softbun, hard broodje en meergranenbroodje - zijn kraakvers en perfect afgestemd op de worsten en toppings.